<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritystoiminnan tehostaminen

Kuusi syytä erottaa asiakastyöt ja työajanseuranta

[fa icon="calendar"] 15.5.2017 16:19 / by Mikael Wallstén

Screen Shot 2017-05-12 at 12.59.28.png

Koho tarjoaa mahdollisuuden erottaa tuntikirjauksissa asiakastyöt ja työntekijän työpäiväkellon. Käytännössä Kohon työpäiväkello toimii kuin kellokorttilaite. Kun työntekijä tulee töihin, hän kirjaa itsensä työpäiväkellon kautta töihin. Työpaikalta lähtiessään työntekijä kirjaa itsensä ulos töistä. Tällä tavalla Koho pystyy raportoimaan työntekijän työssäolon minuutin tarkkuudella joka päivältä. Työpäiväkello toimii tietenkin myös mobiililla.

Monessa asijantuntijayrityksessä on totuttu seuraamaan henkilökunnan työaikaa asiakastöiden ja omien sisäisten tehtävien kautta. Tämä yhdistelmä on paljon käytetty, mutta siinä on oma hankaluutensa. Esimerkiksi työntekijä joutuu itse miettimään mitä täydennystä työpäivä vaatii, jotta saa kahdeksan tuntia täyteen. Turha laskeminen sisäisien ja asiakastöiden välillä poistuu työpäiväkellon avulla. Työajanseurantajärjestelmillä on tällä hetkellä kova kysyntä, koska työsuojeluviranomaiset ovat olleet tarkkoja työaikakirjanpidosta.

Koho ylläpitää myös lomien hallintaa. Työntekijä voi anoa lomaa, ja pääkäyttäjä voi joko hyväksyä tai hylkää loman. Lomasaldot voidaan sisäänajaa Kohoon lomakauden alussa palkanlaskentajajärjestelmästä.

Raportit työajasta ovat ajettavissa suoraan sisään esimerkiksi Fivaldi-taloudenhallintajärjestelmään. Tämä poistaa manuaalivaiheiden virhemahdollisuuksia.

Kuusi syytä erotta asiakastyöt ja työajanseuranta työpäiväkellolla. Työpäiväkello mahdollistaa:

  1. Tarkat työaikakirjaukset päivätasolla minuutin tarkkuudella
  2. Ei tarvetta täyttää päivää irtominuuteilla asiakastöiden lisäksi
  3. Raportit ovat reaaliaikaiset ja aina käytettävissä
  4. Lomien anominen ja hyväksyntä
  5. Raportti tai tiedosto palkanmaksua varten helposti
  6. Status-näkymä joka kertoo ketkä ovat kirjautuneena töihin ja kenellä on asiakastyö käynnissä.

Lue myös blogi: Kohon seitsemän parasta hyötyä tilitoimistolle

 

Tilaa Ilmainen Esittely 

Topics: Työajanseuranta, Työajanhallinta

Tilaa blogi sähköpostiisi