<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritystoiminnan tehostaminen

Toimenpidelista tehostaa kirjanpitäjän arkea

[fa icon="calendar"] 14.11.2018 21:25 / by Mikael Wallstén

Koho on kevyt toiminnanohjausjärjestelmä, joka on kehitetty asiantuntijayritysten käyttöön. Kohon avulla tehostat esimerkiksi tuntikirjauksia, työajanseurantaa, projektiseurantaa, töiden etenemistä ja laskutusta. Suurin asiakassegmentti on selkeästi tilitoimistot.

Kohoa kehitetään pääsääntöisesti asiakkaiden toiveiden mukaan. Useammalta asiakkaalta saatu toive on merkki siitä, että toivottu toiminnallisuus on tarpeellinen. Uusin toiveiden pohjalta toteutettu ominaisuus on toistuvien töiden hallintaan liittyvä toimenpidelista.

Toimenpidelista luo tuntikirjaajalle listan asiakastöistä, jossa jokaisella toimenpiteellä on oma eräpäivä. Koho luo jokaisen asiakkaan toimenpiteelle oman rivin, jolle voidaan joko kellottaa aikaa tai vain merkitä tehdyksi. Tällä tavalla lista ohjaa yhdestä näkymästä tuntikirjaajan toistuvia töitä. Listan toimenpiteet pohjautuvat Kohon työmääräyksiin, joten hallinta tapahtuu helposti massana. Työmääräyspohjat luovat jatkuvasti/automaattisesti säännön mukaan lisää toimenpiteitä listaan. Toimenpidelista on sortattavissa usealla eri tavalla. Esimerkiksi päivämäärän, asiakkaan, kohteen tai toimenpiteen mukaan.

Lue lisää tilitoimiston toistuvien töiden hallinnasta tästä linkistä. Blogista voit myös ladata tiedoston tilitoimiston toistuvien töiden hallinnasta ja yleisimmistä seurattavista töistä esimerkkeineen.

Kohon toimenpidelista

Toimenpidelista soveltuu erittäin hyvin kirjanpitäjille, joilla on paljon asiakkaita ja muistettavia tehtäviä kuukausittain. Listan avulla käyttäjä voi helposti varmistaa, että kaikki työt tulevat hoidettua ajallaan. Kohon raportoinnissa toimenpiteisiin ja työmääräyksiin perustuvat asiakkaiden tehdyt ja tekemättömät työt ovat selkeästi nähtävissä. Samalla raportoinnissa on valittavissa pidempiä ajanjaksoja, jolloin käyttäjä pääsee näkemään pidemmän aikavälin trendin asiakastöiden valmistumisesta.

Toimenpidelista on saanut erittäin positiivisen vastaanoton uusilta tilitoimistokäyttäjiltä.

 

Kohon toimenpidelista

 

Toimenpidelistan parhaat puolet

  • Tuntikirjaaja pystyy merkitsemään tehdyt työt ja toimenpiteet samasta näkymästä
  • Tehtyjen ja tekemättömien töiden kattava raportointi toteutuneen ajankäytön kanssa
  • Asiakaskannattavuuden raportointi kellotetun ajan mukaan
  • Helppo hallinta

Tilaa Ilmainen Esittely

Kohoa käyttää jo yli 250 tilitoimistoa ja yli 2000 tilitoimistoalan ammattiliasta. Koho ratkaisee tilitoimiston toiminnanohjausken suurimmat haasteet ja integroituu käytetyimpien ohjelmien kanssa. 

Autamme mielellään toiminnanohjasuasioissa. Ole rohkeasti yhteydessä!

Topics: Tehtävienhallinta, Tilitomisto, Työmääräys

Tilaa blogi sähköpostiisi