<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritystoiminnan tehostaminen

Koho- tilitoimiston toiminnanohjaus - 7 parasta etua tilitoimistolle

[fa icon="calendar"] 9.5.2017 13:18 / by Mikael Wallstén

Koho-toiminnanohjaus tilitoimistoille

Koho - toiminnanohjaus tilitoimistoille tehostaa tilitoimiston arkea. Tehostus muodostuu poistamalla mahdollisimman paljon manuaalista työtä ja automatisoimalla perusrutiineja. Samalla Koho vähentää merkittävästi henkilöriskiä, kun työt ja tehtävät ovat keskitetysti yhdessä paikassa.

Kohon seitsemän parasta etu tilitoimistoyrittäjälle

  1. Tiedät missä kaikki asiakkaiden työt ja tehtävät ovat
  2. Koho muodostaa puolestasi sopimus- ja tuntilaskut
  3. Olet varma että kaikki tulee laskutetuksi
  4. Laskutat nopeasti ja helposti
  5. Johdat kattavien raporttien avulla
  6. Tiedät työntekijöiden työajat ja hallitset lomat
  7. Saat aikaa yrityksen kehittämiseen

Hyödynnä resurssisi paremmin

Aikaisemmassa blogissa myyntilaskutuksen hinta osa 2 kerroimme Aalto-yliopiston kanssa yhteistyössä tehdyn tutkimuksen faktoja asiantuntijayritysten myyntilaskutuksesta.

kanssa tehdystä tutkimuksesta asiantuntijayritysten myyntilaskutuksesta. Tämän tutkimuksen mukaan 66% asiantuntijayrityksistä käyttää laskutukseen paperia tai Exceliä. 85% yrityksistä myönsi hävittävänsä laskutusprosessissa laskumateriaalia. Tutkimuksen mukaan 0,5 – 1 miljoonan liikevaihdon yrityksien keskimääräinen myyntilaskutukseen käytetty aika on 68 tuntia kuukaudessa. Tämä on karkeasti euroiksi muutettuna 2952€. 

Lataa tutkimuksen tulokset tästä

Jo pelkästään tästä syystä toiminnanohjausjärjestelmä on hyvä hankinta. Laskutukseen käytetty aika vähenee jopa 90%, kun järjestelmä luo automaattisesti laskuja. Mitään ei jää laskuttamatta,  järjestelmä huolehtii asiakastöiden ja tehtävien valmistumisesta, sekä kerää laskutusmateriaalin keskitetysti yhteen näkymään. Uudenaikaisella järjestelmällä tuntikirjaus on helppoa ja nopeaa, tunnit siirretään nopeasti laskulle. Samalla henkilökunnan työaika ja lomat ovat helposti hallittavissa yhdessä paikassa. Toiminnanohjausjärjestelmän tuomat edut ovat moninkertaiset verrattuna tukimuksessa todettuun  laskutukeseen käytettyyn aikaan ja siitä konvertoituun kuluun.

Suurin pelko toiminnanohjausta hankkiessa on käyttöönotto

Ole huoletta, sillä olet hyvissä käsissä. Suurin prioriteettimme on, että Kohon käyttöönotto on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Kohon asiantunteva henkilökunta avustaa käyttöönoton kaikissa vaiheissa ja asiakas-, tuote-, sopimus- sekä käyttäjätiedot on mahdollista lukea järjestelmään sisään massana. Niitä ei tarvitse näppäillä erikseen. Integroimme myös taloudenhallintajärjestelmän ja testaamme sen kanssasi. Projektipäällikkömme kouluttaa henkilökunnan ja käyttö voi alkaa.

"Käyttöönotto sujui yllättävän vaivattomasti”, Joni Raappana, Monetra Oy. Lue koko blogi tästä linkistä

Koho on tilitoimistoille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä

Koho tehostaa asiantuntijayritysten keskeisiä toimintoja kuten tuntikirjaus-, tuntilaskutus- ja työajanseurantaprosesseja. Lue miksi Tilitoimisto Rantalainen valitsi Koho-ohjelmiston käyttöönsä

 Tilaa ilmainen Koho-esittely

Screen Shot 2017-05-05 at 16.12.23.png

 

Topics: Tilitoimistot, Toiminnanohjaus, Tuntikirjaus, tuntilaskutus

Tilaa blogi sähköpostiisi