<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritystoiminnan tehostaminen

Isännöitsijä! Kalenterituonti helpottaa laskutustasi merkittävästi

[fa icon="calendar"] 25.4.2018 16:22 / by Koho

Laskurivien luonti kalenterimerkintöjen perusteella mielletään yleensä työlääksi ja aikaa vieväksi, varsinkin kun kiireisen isännöitsijän kalenteri on täynnä kokouksia. Pienissäkin yrityksissä laskutukseen käytetään useita tunteja, ellei jopa kokonaisia päiviä. Liiketoiminnan realiteettien iskiessä vasten kasvoja laskutuspäivänä, moni varmasti toivoo voivansa ulkoistaa vaivalloisen tehtävän. Laskutuksen ulkoistamisen haasteena on se, että laskuttajalle pitää antaa oikeaa laskutusdataa, joten loppupeleissä isännöitsijän on kuitenkin itse varmistettava tietojen oikeellisuus ennen kuin laskut voidaan lähettää asiakkaalle.

Manuaalisen laskutusprosessin heikkouksia ovat laskutussyklin venyminen koska laskutus on epämiellyttävää. Työn aloitusta vältellään ja keksitään tärkeämpiä asioita. Toinen on laskutusmateriaalin häviäminen. Muistinvaraista, käsin syötettävää ja Excel-tiedostoissa pidettävää laskutusmateriaalia häviää helposti ja virheitä sattuu. Aikaisemman tutkimuksen mukaan 81% asiantuntijayrityksistä hävittää laskutusmateriaalia manuaalisella laskutusprosessilla. Lue blogi tutkimuksesta tästä linkistä.

 


Kalenterituonnilla merkittävä ajansäästö laskutuksessa

Kalenterituontiautomaatio tuo merkittävän ajansäästön laskutukseen ja vapauttaa aikaasi esimerkiksi laskutettavan työn tekemiselle tai muun hallinnollisen tehtävän hoitamiselle. Samalla kalenterituonti poistaa virheiden mahdollisuuden ja varmistat, että kaikki tehdyt työt tulevat laskutettua. Voit kätevästi koostaa samalle laskulle kalenterista tuotuja merkintöjä kuin esimeriksi kuukausittain laskutettavia palkkioita tai Kohon tuntikirjausjärjestelmään merkattua työaikaa. Kohon kalenterituonnilla saat ajettua kalenteristasi myös raportit esimerkiksi taloyhtiön kokouksiin osallistuneista hallituksen jäsenistä kokouspalkkioiden maksua varten. 

Yhdistä valitsemaasi taloudenhallintajärjestelmään

Koho on uuden ajan toiminnanohjausjärjestelmä, jonka avulla nostat yrityksesi seuraavalle tasolle. Erinomaisten projektinhallinta- ja työajanseuranta sekä – laskutusominaisuuksien lisäksi Koho integroituu vaivatta kaikkiin Suomen suosituimpiin taloudenhallintajärjestelmiin. Laskut siirtyvät rajapintaa pitkin yrityksesi taloudenhallintajärjestelmään ja ovat lähetettävissä ilman käsityötä.

Pyydä etädemo, niin saat lisätietoa kalenterituonnista ja Kohon muista ominaisuuksista.

Tilaa ilmainen Koho-esittely

Lue myös blogi myyntilaskutuksen hinta tästä linkistä

Kohon avulla tehostat prosesseja, saat lisävarmuutta omaan tekemiseesi ja varmistat että laskulle päätyy sovitut asiat ja että asiakas saa tarkan selvityksen laskun sisällöstä. Koho tarjoaa kustannus- ja aikatehokkaan ratkaisun, jotta voit itse hoitaa laskurivien luonnin vaivattomasti. Kohon automaattinen kalenterituonti tuo haluamasi merkinnät kalenterista suoraan hyväksyttäviksi laskuriveiksi järjestelmään ja sinun hoidettavaksi jää ainoastaan laskujen mahdollinen stilisointiennen lähettämistä.

Topics: isännöitsijätoimisto, laskutus, kalenterituonti, isännöinti

Koho

Written by Koho

Koho on uudenajan pilvipalvelu jolla tehostat yrityksesi myyntilaskutusta jopa 90%!

Tilaa blogi sähköpostiisi