<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritystoiminnan tehostaminen

Isännöintitoimiston myyntilaskutus Koholla

[fa icon="calendar"] 12.5.2015 14:46 / by Mikael Wallstén

Myyntilaskutuksen tehostamineninfograaffi_pieni

Isännöitsijätoimistot säästävät aikaa ja saavat luotettavuutta myyntilaskutukseen. Myyntilaskutuksen tehostaminen tapahtuu Koho-ohjelmiston avulla, joka on luotu tehostamaan myyntilaskutuksen prosesseja ja rutiineja. Koho on Suomalainen pilvipalvelu, jota on kehitetty viiden vuoden ajan.

Kohon tarkoitus on koostaa myyntilaskutusmateriaali yhteen järjestelmään, josta se on helppo käsitellä laskutukseen ja raportointiin. Koho ei korvaa olemassa olevaa taloudenhallintajärjestelmää, vaan integroituu siihen.

Kohon ominaisuudet isännöitsijätoimistoille

Laskuta kokouspalkkiot helposti kalenterimerkinnöistä. Laskutiedot tuodaan suoraan isännöitsijän kalenterista ja saadaan muutettua laskuriveiksi. Koho luo kalenterimerkinnöistä palkkioraportin, joka helpottaa kokouspalkkioiden maksamista.

Tarkasta ja hyväksy laskutusmateriaali yhdestä näkymästä. Laskutusmateriaalit kertyvät asiakkaittain ja projekteittain, josta ne saadaan helposti siirrettyä laskulle.

Integroi Koho taloudenhallintajärjestelmäsi kanssa ja saavuta merkittävä ajansäästö. Koho luo laskun ja siirtää sen joko rajapintojen tai siirtotiedoston avulla taloudenhallintaan. Taloudenhallintajärjestelmä tekee reskontra- ja kirjanpidon viennit.

Hallitse sopimuksia! Sopimustenhallinta tehostaa sopimuksien ylläpitoa ja sopimuslaskutusta. Koho luo laskut määritettyjen ehtojen mukaisesti. Jo päälle 350 yritystä käyttää Kohon sopimusten hallintaa!

"Koho:n avulla olemme saaneet tehokkuutta ja sujuvuutta laskutuksen toteuttamiseen. Raportointi on nyt selkeää kaikkean osapuolten kannalta." Isännöitsijätoimisto Jarmo Rantamäki Oy ISA - Jarmo Rantamäki

 

 Tilaa ilmainen Koho-esittely

 

Lue myös kuinka paljon Kiinteistö Tahkola tehosti myyntilaskutusta Kohon avull tästä linkistä

Topics: Isännöitsijätoimistot, Isännöintipäivät

Tilaa blogi sähköpostiisi