<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Menestystarinat

Tilihalme Oy - Tehtävienhallinnalla tarkkuutta työntekoon

[fa icon="calendar"] 12.10.2016 8:12 / by Koho

Tilihalmeen tavoitteena entistä organisoituneempi työskentely

tilihalme_logo.jpg               Sallan_kuva_vari_8_2011.jpg

 

Kohon tehtävälistat avuksi loma-aikoina 

Tilihalmeella KHT-tilintarkastajana työskentelevä Salla Saarinen on ollut mukana isänsä perustamassa yrityksessä viitisen vuotta. Tilihalme Oy on vuonna 1987 perustettu kahdeksan henkilöä työllistävä yritys, joka tarjoaa monipuolisia tilitoimisto- sekä tilintarkastuspalveluita pääasiassa Lounais-Suomen alueella. Perheyrityksessä on käynnissä sukupolvenvaihdos ja tulevana yrittäjänä Salla on aktiivisesti mukana kehittämässä yrityksen toimintatapoja. Kohoon Salla tutustui kuultuaan siitä yhteistyökumppaniltaan. Suositusten perusteella hankittu Koho otettiin käyttöön elokuussa 2015.

Tehtävienhallinnalla tarkkuutta työntekoon

Koho on ollut alusta lähtien käytössä koko Tilihalmeen henkilöstöllä. Tehtävienhallinta on tuonut Sallan mukaan päivittäiseen työntekoon järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta. ”Työnteko on Kohon ansiosta nykyään hyvin organisoitua. Muistia ei tarvitse kuormittaa turhilla asioilla ja deadlineilla, koska Koho muistuttaa, mitä pitää tehdä ja milloin. Kaikki työt tulevat tehtyä ja työskentelystä on tullut järjestäytyneempää”, Salla kuvailee.

Tehtävienhallinnasta kaikkien työntekijöiden on mahdollista nähdä viikkotehtävät, mikä on Sallan mukaan helpottanut muun muassa töiden suunnittelua. Samasta paikasta voi tarkistaa, että kaikki työt on todella tehty. ”Ihmettelemme nykyään usein ääneen, miten olemme pärjänneet ennen Kohoa! Kohon hankkiminen on ollut selkeästi hyvä päätös, ja olemme saaneet siitä paljon hyötyä niin työn suorittavalla tasolla kuin kokonaisuuden organisoimisessakin”, Salla kertoo.

Apua loma-aikojen tuurauksiin

Työntekijän lomaillessa voi häntä tuuraava työntekijä kätevästi tarkistaa Kohon tehtävienhallinnasta, minkälaisia työtehtäviä kollegalle on merkitty. Näin säästytään loma-aikojen perehdytyksistä ja erikseen tehtävistä työlistoista. ”Työntekijä voi jäädä vapaalle hyvillä mielin tietäen, että hommat tulevat hoidettua myös hänen poissaolonsa aikana”, Salla kertoo.

Tarkkuutta myyntilaskutukseen

Tehtävienhallinnan lisäksi Tilihalmeella on aktiivisessa käytössä Kohon työajanseuranta, joka toimii kellokortin tapaan. ”Pyrimme kellottamaan mahdollisimman hyvin jokaisen asiakkuuteen käytettyä työaikaa ja saada näin lisää kannattavuutta työpanoksellemme. Samalla työntekijöiden liukuvia työaikoja on helppo seurata.”

Koho on tuonut Sallan mukaan vaivattomuutta ja tarkkuutta myös laskuttamiseen. Kirjanpitäjät ilmoittavat kuhunkin asiakkaaseen käytetyt tunnit Kohon työajanseurantaan, joka on koko ajan auki taustalla. Seuraavaan asiakastyöhön siirryttäessä vaihdetaan ajanseuranta tähän asiakkuuteen. ”Kohon ansiosta meidän ei tarvitse ”etsiä” asiakkaille tehtyjä tunteja, ja voimme olla varmoja, että kaikki tehty työ tulee laskutettua”, Salla kertoo.

Vaikka Kohon kaikki raporttiominaisuudet eivät ole vielä Tilihalmeella aktiivisessa käytössä, on myös laskutukseen tullut Saarisen mukaan Kohon myötä lisää tarkkuutta. Kiinteähintaisten sopimusten hinnoittelua on Kohon avulla helppo seurata ja niiden laskutus on vaivatonta. Sopimustietoja on tarvittaessa helppo tarkistaa, koska kaikki tiedot löytyvät samasta paikasta.

Yhteistyössä eteenpäin

”Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Kohosta saamaamme palveluun ja nopeaan vastausaikaan kaikissa kysymyksissämme. Myös käyttöönotto sujui hyvin ja henkilöstö omaksui Kohon nopeasti osaksi työtään. Kehitysideamme on myös otettu vastaan ja niihin on vastattu hyvin”, Salla kertoo.

 

Lue myös aiemmin ilmestynyt blogi, jossa HM-Tilipalvelun Margit Toivonen kertoo, kuinka tärkeitä toiminnanohjausjärjestelmä, tuntikirjaus ja myyntilaskutus on tilitoimistolle: Toiminnanohjaus on HM-Tilipalvelun tärkein työkalu

 

Lisätietoa Kohon tilitoimisto-ominaisuuksista tästä linkistä

Lataa Koho esite tästä linkistä

Tilaa Ilmainen Esittely  

 

Topics: Tuntikirjaus, Toiminnanohjaus, Työlista, työaika, tuntilaskutus, Tehtävienhallinta

Koho

Written by Koho

Koho on uudenajan pilvipalvelu jolla tehostat yrityksesi myyntilaskutusta jopa 90%!

Tilaa blogi sähköpostiisi