<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Koho Uutiset

Uudistuksia asiakaspalveluun

[fa icon="calendar"] 4.11.2016 12:28 / by Koho

Koho vie pilvi-ajattelunsa nyt myös asiakaspalveluun.

 

Koho julkaisi uudet ohjesivut! Pilvipalveluna toteutettu ohjeportaali auttaa Koho-käyttäjiä ympäri vuorokauden millä päätelaitteella tahansa. Kaikki Kohon vanhat asiakaspalvelumuodot säilyvät ennallaan. 

Screen Shot 2016-11-03 at 16.11.05.png

Tavoitteena palvella asiakkaita juuri silloin, kuin tarve on suurin

Käytöltään helppo ja yksinkertainen ohjeportaali löytyy osoitteesta koho.freshdesk.comKäyttäjä voi siirtyä suoraan haluamaansa ohjeeseen tai hakea tarvittavaa ohjetta hakusanalla hakutoiminnallisuuden avulla. 

”Kuvalliset, helpot ja yksityiskohtaiset ohjeet on otettu asiakkaidemme parissa hyvin vastaan. Uusi ohjeportaali tukee mielestäni erinomaisesti Kohon tavoitetta hyvästä asiakaspalvelusta. Pyrimme painottamaan asiakkaillemme, että me Koholla haluamme pitää kynnyksen asiakkaan ja asiakaspalvelumme välillä mahdollisimman matalana. Näin ollen asiakkaamme voivat kääntyä puoleemme asiassa kuin asiassa ja yhdessä saamme asiat etenemään. Aina kuitenkin löytyy sellaisia käyttäjiä, jotka haluavat ensin itse selvittää asioita tai vuorokaudenaika tarjoaa haasteita perinteisten asiakaspalvelukanavien käyttämiseen. Tässä ohjeportaali tarjoaa suuren avun.” kertoo Koho Sales Oy:n projektipäällikkö Kalle Raitio

Aina ajan tasalla oleva ohjesisältö laajenee ja kehittyy jatkuvasti

Nopeasti muuttuvat markkinat vaativat nykyaikaisilta järjestelmiltä muuntautumiskykyä. Tästä syystä Kohoa kehitetään jatkuvasti ja muutoksia järjestelmään tehdään säännöllisesti. Asiakkaille toimitetaan yhteenveto päivityksien yhteydessä uusista ominaisuuksista. 

Pilvipohjainen ohjeportaalia on helppo pitää ajan tasalla. Asiakkaalla on aina käytettävissä uusin versio ohjeista.

Asiakkaat toimivat ohjeistuksen kehittämisen moottoreina

Aiheita ja näkökulmia ohjeisiin saadaan suoraan asiakkaiden kanssa käydyistä keskusteluista sekä asiakkaiden käyttökokemuksista. ”Meille yksikään asiakkaaltamme tullut kysymys tai tiedustelu ei ole turha, vaan koemme sen mahdollisuutena parantaa omaa asiakaspalveluamme ja asiakkaillemme tarjolla olevaa ohjeistusta”, Kalle kertoo.

Alkusyksyn testivaiheessa ollut ohjeportaali on julkaistu kaikkien saataville ja se löytyy osoitteesta koho.freshdesk.com. ”Ohjetarpeita ja –vinkkejä otetaankin nyt ilolla vastaan”, Kalle vinkkaa.

 

 Tilaa ilmainen Koho-esittely

 

Tilaa 30 vuorokauden koekäyttötunnukset tästä linkistä

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mikael Wallstén, Koho Sales Oy puh. 0400 971 119 ja mikael@kohosales.com

Lisää Koho -toiminnanohjauksesta voit lukea tästä linkistä

 

Topics: ohjeet, Asiakaspalvelu

Koho

Written by Koho

Koho on uudenajan pilvipalvelu jolla tehostat yrityksesi myyntilaskutusta jopa 90%!

Tilaa blogi sähköpostiisi