<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=339551389831603&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Koho Uutiset

Koho Sales Oy Osallistuu Isännöintipäivät 2015 tapahtumaan

[fa icon="calendar"] 15.4.2015 14:28 / by Koho

 

 

isannointipaivat2015

Koho Sales osallistuu isännöintipäivät 2015 tapahtumaan!

Kohoa on kehitetty isännöitsijätoimistoiden tarpeisiin ja säästämään aikaa perus rutiineista. Koho Sales osallistuu isännöintipäiville 2015 ja tuo esille Kohon avulla saavutettavat edut tapahtumassa. Tule tutustumaan osastoomme!

Koho-ohjelmisto on uudenlainen myynti-, työajanhallinta- ja laskutusjärjestelmä, jonka avulla yritykset pystyvät automatisoimaan myynnin ja laskutuksen prosesseja sekä rutiineja.

Koho ohjelmiston hyödyt on huomattu toimivan erinomaisesti isännöitsijätoimistojen liiketoiminnan tukena. Kohon avulla saadaan laskutukseen selkeyttä, varmuutta ja vauhtia. Isännöitsijöiden kokousmerkinnät kalenterista voidaan helposti siirtää kohoon ja sitä kautta laskutukseen. Samalla saadaan raporttia isännöitsijöiden kokousmääristä ja palkkioista palkanmaksun perusteeksi. Tämä helpottaa Isännöitsijöiden toimintaa, laskuttajan työpäivää sekä tuo liikkeenjohdolle tärkeän raportoinnin käyttöön.

Helposti käytettävän tuntikirjaus ominaisuuden avaulla tuntilaskutettavat tai kuukausilaskutettavat palvelut saadaan helposti käsiteltyä ja raportoitua. Raporttien avulla saadaan seurattua esimerkiksi asiakaslaskutusta, työntekijälaskutusta sekä kannattavuutta. 

Lataa Koho Esite

 

Topics: Isännöintipäivät, isännöitsijätoimisto

Koho

Written by Koho

Koho on uudenajan pilvipalvelu jolla tehostat yrityksesi myyntilaskutusta jopa 90%!

Tilaa blogi sähköpostiisi