Menestystarinat

Business Center Papula ja laskutuksen automatisointi Koholla

[fa icon="calendar"] 5.1.2015 16:58 / by Koho

BC Papula

Business Center Papula tarjoaa uudenlaista toimistohotellipalvelua Helsingissä neljässä kohteessa  ja työllistää  seitsemän henkilöä. Laskutuksen automatisointi oli tavoitteena. Papulan laskutus koostuu erilaisista laskutuksista, kuten kuukausittaisista vuokrista ja kertaveloitteisista palvelumaksuista, joita ovat esimerkiksi kopiokoneen käyttö ja itsepalveluna tilattavat palvelut.

Vuokralaskut tehtiin joka kuukausi käsin uudestaan ja palvelumyynnit kerättiin excel-tiedostoihin, joista tuotemyynnit kirjattiin laskuille käsin. Prosessi vei aikaa ja vaati monelta henkilöltä toimenpiteitä.

Itsepalvelutuotteiden laskutus

Asiakkaat voivat tilata palvuita Planyo-nimisen verkkopalvelun kautta. Itsepalvelutuotteiden laskutuksen haasteet ratkaistiin integroimalla Koho Planyo-tilanvarausjärjestelmään. Myynnit Planyosta näkyvät suoraan Kohossa ja ne voidaan viedä asiakkaiden laskuille muutamalla klikkauksella. Excelistä ja tietojen uudelleenkirjoittamista voitiin luopua kokonaan.

”Planyo integraatio on tehostanut meidän myyntilaskutusta noin 60%”
kertoo BC papulan palvelukoordinaattori Essi Hänninen.

Aulapalvelumyyntien merkkaaminen ja käsittely

Nykyään jokainen työntekijä voi itse käydä  kirjaamassa myynnit Kohoon, jossa niistä voidaan muodostaa helposti laskuja.

Sopimuslaskutus täysin automaattiseksi

Sopimustenhallinta palvelee Papulan kuukausittaista vuokralaskutusta täydellisesti. Nyt vuokrasopimukset on lisätty järjestelmään, jossa niitä on helppo luoda ja muokata. Sopimuksista luodaan automaattisesti lähetysvalmiit laskut. Sopimustenhallinta osaa huomioida mm. määräaikaisalennukset sekä vuokravapaat kaudet.

 

Koho on helppokäyttöinen myyntilaskutuksen automatisoinnin edelläkävijä. Ohjelmisto automatisoi laskutukseen tarvittavat prosessit siten, ettei samoja tietoja tarvitse kirjoittaa enempää kuin yhden kerran. Siirrät laskutus tiedot tarjouksista, sopimuksista ja tuntikirjauksista automaattisesti laskulle.  Tehokkuutta tulee huomattavasti ja unohdukset, sekä virheet jäävät menneisyyteen. Valmiit laskut siirtyvät Procountor taloudenhallintajärjestelmään automaattisesti rajapinnan kautta lähettämistä ja kirjanpitoa varten.

 

Lue myös blogi myyntilaskutuksen hinta osa 2. tästä linkistä

 

Lue kuinka paljon yritykset tuhlaavat aikaa laskutukseen

 

 

Topics: Integrointi, Tarjoukset ja sopimukset, Sopimuslaskutus

Koho

Written by Koho

Koho on uudenajan pilvipalvelu jolla tehostat yrityksesi myyntilaskutusta jopa 90%!

Tilaa blogi sähköpostiisi