Koho Uutiset

Taloushallintoliiton Sopimuskone

[fa icon="calendar"] 12.1.2015 16:13 / by Panu Palmu

TaloushallintoliittoKoho Sales Oy ja Taloushallintoliitto loivat yhdessä Sopimuskoneen helpottamaan tilitoimistojen sopimuskäytäntöjä tilitoimistoasiakkaiden kanssa.

Taloushallintoliiton luoma sopimuspaketti yleisine sopimusehtoineen on hyödyllinen ja kattava esimerkkisopimus tilitoimiston ja asiakkaan välille. Sopimuskone on veloitukseton liiton jäsenyrityksille. Palvelua käyttää jo 300 Taloushallintoliiton jäsenyritystä!

Olimme pitkään etsineet sopivaa yhteistyökumppania ja ratkaisua, jotta toimeksiantosopimus saataisiin mahdollisimman helppokäyttöiseksi, kertoo Eeva Lyytinen Taloushallintoliitosta.

"Yhteistyö Kohon nuorien ja innokkaiden osaajien kanssa on ollut joustavaa ja projekti on edennyt mutkattomasti"
- Eeva Lyytinen, Taloushallintoliitto

Sopimuskoneen käyttö

Palvelu helpottaa sopimuspohjan täyttöä ja hallinnointia. Räätälöi helposti sopimuksen osa-alueet asiakkaan kanssa. Tulosta sopimus asiakaskohtaisesti jättäen tarpeettomat osiot pois. Sopimukset tallentuvat ja niitä voidaan käyttää pohjana muiden asiakkaiden kohdalla.

Sopimuskone

Valitse osa-alueet ja räätälöit sopimuksen helposti ja asiakaskohtaisesti.

Käyttäjäkokemuksia

Taloushallintoliiton Eeva Lyytinen kertoo Sopimuskoneen saaneen paljon positiivista palautetta. "Käyttäjät ovat raportoineen palvelun helpottavan sopimusten hallintaa sekä räätälöintiä. Tilitoimiston ja asiakkaan on helppo ymmärtää molempien osapuolten velvoitteet kuten aineiston toimituspäivämäärä."

Palvelun avulla on tehty melkein 4000 sopimusta ensimmäisen puolen vuoden aikana. 

Taloushallintoliiton tavoitteena tulevaisuudessa on, että kaikki tilitoimistojen ja asiakasyritysten väliset toimeksiannot on sovittu kirjallisesti. Näin saadaan selkeät pelisäännöt yhteistyölle.

Koho tilitoimistoille

Koho on tilitoimistojen valitsema, helppokäyttöinen ohjelmisto, joka tehostaa työajanseurantaa, myyntilaskutusta sekä raportointia. Lue kuinka Casvu Group Oy tehosti työajanseurantaa ja laskutusta.

 

Ota Sopimuskone käyttöön veloituksetta

Topics: Tilitoimistot, Sopimustenhallinta, Taloushallintoliitto

Panu Palmu

Written by Panu Palmu

Etevä Tietopalveluyhtiön perustaja sekä Koho Sales Oy:n toinen perustaja. Yrittäjä kolmannessa polvessa.